30.1.14

Υπέρ της αυτοδιαχείρισης στο Flash

Short stories30.01.2014

ΟΤΕ TV:  Ένα αφιέρωμα σε all-time classic ταινίες του Χόλυγουντ περιμένει το Φεβρουάριο τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV. To κινηματογραφικό πρόγραμμα συμπληρώνουν οι κορυφαίες πρεμιέρες σε OTE Cinema On Demand και ΟΤΕ CINEMA 1HD,. Στο αθλητικό πρόγραμμα ξεχωρίζει  η μετάδοση του τελικού του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Football (NFL), ανάμεσα στους Seattle Seahawks και τους Denver Broncos, στο κανάλι FOX, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, αλλά και το ντέρμπι κορυφής της Barclays Premier League, Μάντσετσερ Σίτι-Τσέλσι.



Flash: Tην ομόφωνη θέση του περί στήριξης του αυτοδιαχειριστικού εγχειρήματος των εργαζομένων του FLASH  εκφράζει η ΕΣΗΕΑ. Επισημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρξουν αποκλεισμοί μεταξύ των εργαζομένων. 


Nova: Η νέα «μάχη» του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με  την ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα  είναι στη nova (21.00, NS3). Τον αγώνα θα περιγράψει ο  Νίκος Παπαδογιάννης, σε σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα.


ΑΝΤ1: Στην κορυφή του prime time η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο ΑΝΤ1. Στο κοινό  των ηλικιών 15-44 ο μέσος όρος ήταν 41,8% και το σύνολο του κοινού 33,5%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: