7.1.14

Στα ύψη η αγορά των αθλητικών δικαιωμάτων...

Short stories07.01.2014
Αύξηση της αξίας των αθλητικών δικαιωμάτων κατά 14% παγκοσμίως σε σχέση με το 2013 καταγράφει η Deloitte σε έκθεση με τις εκτιμήσεις της  για τη νέα σεζόν. Τα παγκόσμια έσοδα  από τις συμφωνίες θα φτάσουν τα 24,2 δισ. δολάρια αν και εκείνα της αγορά συνδρομητικής τηλεόραση θα διευρυνθούν κατά 4%.  Την κούρσα της αύξησης του κόστους των δικαιωμάτων “καθοδηγούν” η British Telecom με το συμβόλαιο που υπέγραψε με  την Premier league, η Γερμανική Bundesliga και  η Major League Baseball (ΗΠΑ).


Forthnet: Σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τη Forthnet για τα αποτέλεσμα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, κατά 29,1 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή.


Αυγή: Αύριο είναι προγραμματισμένη η διενέργεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εκδοτικής εταιρείας «Αυγή ΑΕ» με θέμα την εκλογή νέων μελών στο διοικητικό της συμβούλιο.



Kontra: Σε διαπραγματεύσεις με επενδυτές βρίσκεται ο εκδότης Γιώργος Κουρής για την πώληση μετοχών στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel. Αντιθέτως, δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική στην υπόθεση του Alter.  

1 σχόλιο:

likos είπε...

δηλαδή ανέβηκε και η αξία της super league που έχει η NOVA. όσο για την ΑΜΚ της forthnet-nova πήγε εξαιρετικά καλά, αναμενόμενο για μια υγιή εταιρία