31.1.14

Περιμένουν εγκρίσεις από τη ΝΕΡΙΤ

Short stories

Με 89 ταινίες, που απέσπασαν 87 βραβεία Όσκαρ ενώ ήταν υποψήφιες για άλλα 347, τα κανάλια Novacinema αλλά και η οσκαρική ζώνη Nova Stars υποδέχονται τον Φεβρουάριο, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα οσκαρικών διαστάσεων που θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου. Η 86η τελετή απονομής των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων του Hollywood θα προβληθεί για 17η χρονιά, live και αποκλειστικά, από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. 



ΝΕΡΙΤ:  Συνολικά 597 προτάσεις κατατέθηκαν από Έλληνες δημιουργούς στην κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος, που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014.

ΕΡΤ (1): Την  πολιτική δέσμευσή του για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ με το καθεστώς που ίσχυε τον Ιούνιο του 2013, πριν την πραξικοπηματική κατάργησή της από την κυβέρνηση, επανέλαβαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση με την ΠΟΕΣΥ


ΕΡΤ(2):  Επίκαιρη ερώτηση για το καθεστώς λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης δεσμεύτηκε πως θα καταθέσει , ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, στη συζήτηση που είχε  με την ΠΟΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: