29.1.14

Επιμένει η Κωνσταντοπούλου να ρωτάει για το Μάναλη...

ShortStories29.01.2014
ΕΡΤ: Επίκαιρη ερώτηση για τo λουκέτο στην ΕΡΤ. Η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου ζητάει να ενημερωθεί  από τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για τον “απολογισμό των κυβερνητικών πράξεων και παραλείψεων στον τομέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τις 11/6/2013 μέχρι σήμερα”.Ρωτάει ακόμη “αν έχουν διερευνηθεί οι ευθύνες και η ζημία από τον «ξαφνικό θάνατο» που επιχειρήθηκε εναντίον της ΕΡΤ Α.Ε.” αλλά και για τη “σκανδαλώδης νομοθετική ρύθμιση ασυλίας του Ειδικού Διαχειριστή”, Γκίκα Μάναλη.



Africanews: Σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση της Δημοκρατίας του Κονγκό, το Euronews θα δημιουργήσει  το Africanews ένα  πολύγλωσσο και πολυπολιτισμικό κανάλι συνεχούς ενημέρωσης.  Οι πρώτες γλώσσες μετάδοσης θα είναι τα αγγλικά και τα γαλλικά.

Εθνική : Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τα δικαιώματα των διεθνών αναμετρήσεων της Εθνικής Ποδοσφαίρου με τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πόλο: Τον αγώνα Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα για τη 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο LEN Champions League Πόλο Ανδρών θα μεταδώσει το απόγευμα (17.00) το Novasports2  σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: