28.1.14

Η ΠΟΕΣΥ στα κόμματα της αντιπολίτευσης

Short stories28.01.2014

ΠΟΕΣΥ: Κύκλο επαφών με τους προέδρους  της αντιπολίτευσης για τη στήριξη της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ξεκίνησε η ΠΟΕΣΥ ξεκινώντας με το γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσουμπά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δήλωσε ότι το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή, με όλες του τις δυνάμεις εξέφρασε και εξακολουθεί να εκφράζει την ολόπλευρη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

        


Mega:  Δώδεκα χρόνια μετά την επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου» ο Λευτέρης Παπαπέτρου επιστρέφει στο Mega με το σενάριο μιας νέας κωμωδίας με τη Βίκυ Σταυροπούλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι. Η νέα σειρά «Κάτω Παρτάλι» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου (22:30).

Nova: Το κανάλι Nova Stars (θέση 205 ) ξεκινάει από την 1η Φεβρουαρίου στη Nova Καθημερινά  θα προβάλλονται καθημερινά 2 οσκαρικές ταινίες, ενώ  προβλέπεται και 24ωρο πρόγραμμα σ το πρώτο τριήμερο του Μαρτίου.  


ΝΕΡΙΤ: Παρατείνεται “λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος” μέχρι και μεθαύριο (18.00) η κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. προς παραγωγούς και δημιουργούς, για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: