25.1.14

"Κόκκινη κάρτα" στη ΝΕΡΙΤ

Short stories25.01.2014
Σοβαρή ενστάσεις για τη ΝΕΡΙΤ καταθέτουν η Διεθνής και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.  Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι η ΝΕΡΙΤ θα αποτελέσει το «Ελληνικό BBC»,  οι ενώσεις θεωρούν ότι ο ελάχιστος αριθμός του προσωπικού στον καινούργιο σταθμό φανερώνει ότι δεν θα διατεθούν οι απαραίτητοι πόροι για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου, πολυφωνικού και ποιοτικού φορέα Επιπλέον, ΔΟΔ και ΕΟΔ πιστεύουν ότι θα χαθούν περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας εξειδικευμένου προσωπικού, με πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην ΕΡΤ.


ΕΣΡ: Η παράταση της θητείας 4 μελών του ΕΣΡ έληξε για μια ακόμη φορά, χωρίς να καταφέρει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, να καταλήξει στην επιλογή νέων πρόσωπων. Οπότε η ανανέωση της …παρανομίας, είναι πιθανή.

Ψηφιακή: Την επόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η δημοπρασία των ψηφιακών τηλεοπτικών συχνοτήτων στον πάροχο δικτύου που θα αναλάβει τη μεταφορά, επί πληρωμή, του σήματος των τηλεοπτικών σταθμών.


ΔΤ: Ο  Λάμπρος Χούτος θα είναι καλεσμένος του Βασίλη Μπακόπουλου στην “Αθλητική Κυριακή” της ΔΤ(22.00). Η εκπομπή θα παρουσιάσει όλες τις επίμαχες φάσεις της SuperLeague σε σχολιασμό του Περικλή Βασιλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: