24.1.14

Να δείτε που στο τέλος θα παραιτηθεί ο Π.Καψής...

Short stories24.01.2014

Καψής: Σε 72.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος του πολιτικού γραφείου του  υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ίδιος απαντώντας σε δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον προϋπολογισμό των 450.000  ευρώ που εγκρίθηκε για τη λειτουργία του. Ο Π. Καψής αποδίδει σε  σκοπιμότητες τις αναφορές αυτές και δηλώνει  πως στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα προσλήψεις από το παράθυρο και ρουσφέτια δεν θα γίνουν”. Αλλιώς, τι θα γίνει; Θα παραιτηθεί;

ΑΝΤ1: Περισσότερα από 1.500.000 pageviews και πάνω από 800.000 unique pageviews συγκέντρωσε το  WEBTV Plus του ΑΝΤ1 το 2013 . Ο ΑΝΤ1 επενδύσει κυρίως σε εκπομπές stand up comedy.

Alpha: Με το τηλεπαιχνίδι «Κόντρες» επανέρχεται στην τηλεόραση ο Χρήστος Φερεντίνος. Το παιχνίδι θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον Alpha, το Μάρτιο, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Nova: Μια ακόμη νέα σειρά έρχεται στα κανάλια Novacinema, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική. Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Black Sails», που φέρει, μεταξύ άλλων, την υπογραφή του Michael Bay, σκηνοθέτη της σειράς ταινιών «Transformers». Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 27 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00, μέσα από την οθόνη των Novacinema 1 και Novacinema HD.Δεν υπάρχουν σχόλια: