22.1.14

Προκήρυξη θέσεων από τη ΝΕΡΙΤ

Short stories22.01.2014

Alpha: Σε κωφούς και βαρήκοους  διαθέτει το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και μέρος του προγράμματός του με παράλληλη απόδοση στη νοηματική γλώσσα, μέσα από την ιστοσελίδα του και το Alpha Mobile App.  Από την έναρξη της ενέργειας, χιλιάδες τηλεθεατές με προβλήματα ακοής επισκέφτηκαν και τις δύο ψηφιακές πλατφόρμες για να παρακολουθήσουν τα δελτία ειδήσεων αλλά και τις ενημερωτικές εκπομπές «60’ Ελλάδα» και «Αυτοψία», που είναι άμεσα διαθέσιμες στο Web TV και στη νοηματική γλώσσα, αμέσως μετά την προβολή τους.  




ΝΕΡΙΤ: Στην  προκήρυξη 259 θέσεων τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων, μέσω ΑΣΕΠ προχωράει η ΝΕΡΙΤ. Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά διαγωνισμό  μετά και την ανακοίνωση για την πρόσληψη 356 εργαζομένων (224 καλλιτεχνικών ειδικοτήτων και 132 δημοσιογράφων) χωρίς τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.

                                     
Αγωγή: Αύριο, Πέμπτη, είναι προγραμματισμένη  η εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει  ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του συντάκτη και υπεύθυνου έκδοσης του “UNFOLLOW” Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με την οποία ζητεί μισό εκατομμύριο ευρώ.


Eurocup: Τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Πανιώνιος  για την  3η αγωνιστικής της φάσης των «32» του Eurocup στο μπάσκετ, μεταδίδει απόψε η Nova(20.15, NS3) σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: