7.12.13

Μεταξύ Βουλής και "Μεζεδοπωλείου"....

Short stories07.12.2013

Μόνο ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της εταιρείας DBAS AE, ο διευθύνων σύμβουλός της Αλέξης Σκαναβής, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων του “Επενδυτή” , σε αντίθεση με το Δημήτρη Μπενέκο, ο οποίος και δεν εμφανίστηκε.  Στη συνάντηση με την επιτροπή των εργαζομένων ο Α. Σκαναβής επανέλαβε ότι δεν μπορεί να δεσμευθεί παρά για την καταβολή μόνον δύο 15ημέρων εντός του μήνα, με προϋπόθεση ότι θα λυθεί η απεργία και θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα. Οι εργαζόμενοι ζητούν εκ νέου την παρέμβαση των σωματείων.

ΕΡΤ: Μέσω του www.ertopen.com  συνεχίζονται πλέον καθημερινά οι ραδιοφωνικές εκπομπές από το Α' το Β', το Γ' Πρόγραμμα, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το Kosmos και τη Φωνή της Ελλάδας.
Real FM: Μετά το Χατζηνικολάου, η «Ελληνοφρένεια». Ο ραδιοφωνικός σταθμός καλείται σε «απολογία» από το ΕΣΡ, αυτή την Τρίτη για την ...ποιότητα του προγράμματος της συγκεκριμένης χιουμοριστικής εκπομπής.
Σκάι: «Το μεζεδοπωλείο», μπαίνει “ανάμεσα στο μαγκαζίνο του Νίκου Ευαγγελάτου και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη. Η κωμική σειρά κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα (20.45) και θα μεταδίδεται και κάθε Τρίτη και Τετάρτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: