6.12.13

Ο Μπένι πάει στον Πρετεντέρη...

Short stories06.12.2013

Παναθηναϊκός: Ο «τελικός» του πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι στο Novasports3  Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απόψε (21:30) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα των «πράσινων» κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague Basketball.


Mega: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Γιάννη Πρετεντέρη. Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, (23.40) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε μια  συνέντευξη εφ´όλης της ύλης μιλάει για την υπόθεση των υποβρύχιων τον  Αλέξη Τσίπρα, κ.α..

“Lifo”: Οκτώ χρόνια κυκλοφορίας γιορτάζει η «Lifo».Εκτός από το επετειακό τεύχος, διανέμει πλέον και μια ειδική έκδοση για το ipad, με πλούσια ύλη.


Nova: Δύο μήνες  δωρεάν  τα κανάλια Novasports και  Novacinema 1 και κλήσεις από σταθερό προς όλα τα κινητά περιλαμβάνει η χριστουγεννιάτικη προσφορά του Nova3play.Μετά το πέρας των 2 πρώτων μηνών, οι πρόσθετες υπηρεσίες κοστίζουν 15 ευρώ, το μήνα. 

Επενδυτής: Σε 24 απεργία ως το πρωί του Σαββάτου, στον “Επενδυτή” προχώρησαν Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων των ΜΜΕ  διαμαρτυρόμενα ‘για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας της εφημερίδας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: