6.12.13

Μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή για το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ



Ευρωπαϊκό ραντεβού με τον Ολυμπιακό δίνει nova την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου (21.45,  NS2- NS2HD).  Τα κανάλια Novasports υπόσχονται, τη μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, για την τηλεοπτική κάλυψη της μάχης του Ολυμπιακού  κόντρα στην Άντερλεχτ για την πρόκριση» στους  «16» του Champions League.


Ο σχεδιασμός της Nova προβλέπει πως στο «Γ. Καραϊσκάκης». θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το  pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα εργαστούν για τη μετάδοση του  αγώνα αυτό. Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.


Από τις 20:00 τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, θα μεταφέρουν το κλίμα του αγώνα και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, με το Pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ  και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: