31.12.13

Κόβουν αποζημιώσεις και η ΠΟΕΣΥ εκδίδει ανακοινώσεις

Short Stories 31.12.2013

Στην έκδοση ανακοίνωσης για τη μή έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων στους απολυμένους τη ΕΡΤ, περιορίστηκε, για μια ακόμη φορά, η ΠΟΕΣΥ.  Η Ομοσπονδία της «υπενθυμίζει» προς την Κυβέρνηση «παραβιάζει ευθέως το νόμο και ακόμη περισσότερο τον ποινικό, καθώς η μή καταβολή δεδουλευμένων ή άλλης αμοιβής και η μη καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης απόλυσης τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών». Ζητάει,  τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τον ειδικό διαχειριστή της ΕΡΤ, να συμμορφωθούν έστω εκπρόθεσμα και να καταβάλουν τα νόμιμα στους εργαζόμενους.


Ελευθεροτυπία: Αλλαγή στην ταυτότητα της «Ελευθεροτυπίας» Στο ημερήσιο φύλλο της εφημερίδας, υπάρχει πλέον μόνο το όνομα της Μάνιας Τεγόπουλου, χωρίς εκείνο του Χάρη Οικονομόπουλου, που μέσω της «Τρίτης Όψης» διαχειρίζεται το ημερήσιο και το κυριακάτικο φύλλο.

ΝΕΡΙT: Την πλήρωση εννέα θέσεων Διευθυντών και δύο θέσεων Συντονιστών με σύναψη Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) τριετούς διάρκειας ζητάει η ΝΕΡΙΤ. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν  ως τις αποκλειστικά ηλεκτρονικώς μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014.


Nova: Αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα από τη Nova Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν, κάθε Πέμπτη στις 22:00, μερικές από τις καλύτερες ταινίες του σημαντικού σκηνοθέτη ξεκινώντας την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου με το πρώτο μέρος της τριλογίας «Ο Νονός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: