10.12.13

Σπουδαίος αγώνας, μεγάλη παραγωγή



Σημαντικό τηλεοπτικό στοίχημα για την Nova η αποψινή μάχη του Ολυμπιακού  με την Άντερλεχτ (21.45 NS2- NS2HD) για την πρόκριση στους 16 του Champions League. Η συνδρομητική τηλεόραση της Forthnet  σχεδιάζει να καλύψει τον αγώνα με 30 κάμερες (3 slow motion), με στόχο να μην χάσει καμία λεπτομέρεια από τη σπουδαία αναμέτρηση,  πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, κατεβάζοντας στο γήπεδο μια ομάδα 100 ατόμων, δημοσιογράφων, τεχνικών, σκηνοθετών και  παραγωγών.



Η τηλεοπτική κάλυψη ξεκινάει νωρίς (20:00, NS2 -NS2HD), με το Pre game show με οικοδεσπότη το  Δημήτρη Παπανικολάου Καλεσμένοι είναι  οι παλαίμαχοι άσοι των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Σιώκος, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος και ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός, γνωστός και ως «Που 'σαι ρε Νικόλα».Το επόμενο ραντεβού των τηλεθεατών είναι …105 λεπτά αργότερα στην έναρξη του παιχνιδιού (21.45, NS2-NS2HD). Στην περιγραφή του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Champions Live”, με τους, Δημήτρη Παπανικολάου μέσα από το γήπεδο και  τους Γιώργο Λιώρη και  Αντώνη Καρπετόπουλο με όλο το ρεπορτάζ  από τον αγώνα.

Υπάρχουν κι οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στην τελευταία στροφή των ομίλων για το Champions League. Η  Μπενφίκα με το μυαλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα υποδεχθεί την αδιάφορη Παρί Σεν Ζερμέν (21.45 NS1,NS1HD) ενώ στην Κωνσταντινούπολη (21.45 NS3) ,η Γαλατασαράι θα υποδεχθεί την Γιουβέντους με τις δύο ομάδες να θέλουν τη πρόκριση, ακολουθώντας την Ρεάλ Μαδρίτης στην επόμενη φάση. Στο Μόναχο,(21.45, NS7) η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι με φόντο την πρωτιά στον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: