11.12.13

ΕΣΡ και ΧΑ...

Short stories 11.12.2103

**ΕΣΡ: Ερωτηματικά προκάλεσε η απόφαση του ΕΣΡ να επιβάλει τη διοικητική κύρωση της σύστασης στους σταθμούς, Mega, Star, Σκάι και «Δ.Τ.» για μετάδοση στοιχείων της προανακριτικής διαδικασίας για τη Χρυσή Αυγή.  Την ίδια ώρα η ΧΑ με επιστολή της ζητάει από το ΕΣΡ να παρέμβει ώστε να διακοπεί η άμεσα η προβολή του υλικού, που προέρχεται από το δικογραφία, και περιλαμβάνει τα πλάνα με τα πρωτοκλασάτα μέλη του κόμματος να χαιρετούν ναζιστικά ή να μεταφέρουν όπλα.


ΕΣΗΕΑ: Την ίδια ώρα η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου του Star Παναγιώτη Μπούσιου, από μέλη της ΧΑ κατά τη διάρκεια εκδήλωσή του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.

Sirina TV: «Έκοψε» το Sirina TV το ΕΣΡ από το μπουκέτου του ΟΤΕ TV.  Σύμφωνα με τον  πρόεδρο της Αρχής, Ιωάννη Λασκαρίδη η σχετική σύμβαση δεν μπορεί γίνει αποδεκτή, καθώς η ιδιοκτήτρια  εταιρεία του καναλιού είναι περιορισμένης ευθύνης.

ΑΝΤ1: Στη δημιουργία του Greek e-shop.gr με την ηλεκτρονική διάθεση προϊόντων αποκλειστικής ελληνικής παραγωγής, προχώρησε ο όμιλος ΑΝΤ1, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει στο Internet.


Δεν υπάρχουν σχόλια: