25.12.13

Παράδοση του μορφώματος με σύμβαση παραχώρησης!

Short stories25.12.2013

ΔΤ: Με σύμβαση ....παραχώρησης μεταξύ της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ θα περάσει ο τηλεοπτικός σταθμός του υπουργείου οικονομικών στην νέα «ανεξάρτητη» δημόσια ραδιοτηλεόραση, με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του ανταποδοτικού τέλους το οποίο θα ανέρχεται στα 3 ευρώ το μήνα ανά νοικοκυριό. Με την ανοχή της πολιτείας η ΔΤ εξέπεμπε χωρίς να διαθέτει νομική υπόσταση, διοικητικό συμβούλιο και δίχως να υπάρχει λογοδοσία για τις αναθέσεις που γίνονται, από το υπ. Οικονομικών,  ως σήμερα.

Ραδιόφωνο: Σε 6 μέρες λήγει η διορία του προσωρινού καθεστώτος λειτουργίας των ραδιοφωνικών σταθμών. Κανονικά το ΕΣΡ σε συνεργασία με το υπ. Υποδομών θα έπρεπε να είχε προκηρύξει τις άδειες για να αντλήσει έσοδα το ελληνικό δημόσιο.

Action24: Η ανασκόπηση της Superleague για το 2013, έρχεται από την εκπομπή  “Sports Sunday” την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου (21.30, Action 24). Σχολιάζουν οι παρουσιαστές Χ.Αλευρόπουλος, Δ. Καρμοίρης, Α.Κατσαρός, Κ. Νικολακόπουλος, Τ. Νικολογιάννης, Κ. Βασιλόπουλος και Γ.Κασναφέρης.

Top Volley: Από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου το Novasports 4 θα μεταδώσει  το διεθνές τουρνουά βόλεϊ, Top Volley International που θα διεξαχθεί στην Βασιλεία της Ελβετίας. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι,  Παντελής Λώλης, Ισίδωρος Πρίντεζης, Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ηλίας Παπαϊωάννου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: