24.12.13

Συνεργασίες και σχέδια

Short stories

ΟΤE TV: Με περισσότερες από 70 ταινίες σε πρώτη προβολή, νέες παραγωγές σπουδαίων σκηνοθετών, όπως ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, ο Νιλ Τζόρνταν και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, και βραβευμένα φιλμ εμπλουτίζεται το πρόγραμμα των καναλιών OTE CINEMA του ΟΤΕ ΤV, που ανανεώνει  τη συνεργασία του με την εταιρεία διανομής Hollywood Entertainment. Η ελληνική εταιρεία διανομής Hollywood Entertainment το 2005 ξεκίνησε την αποκλειστική της συνεργασία με την Paramount Vantage International, θυγατρική εταιρεία του κολοσσού Paramount Pictures International.


**Παραπολιτικά FM: Τις επόμενες του στο ραδιόφωνο προανήγγειλε ο Γιάννης Κουρτάκης γράφοντας πως η ομάδα των «Παραπολιτικών» είναι έτοιμη να εκπέμψει τις επόμενες μέρες. Κι εκτός από το πολιτικό ραδιόφωνο στα σκαριά είναι και ένα οπαδικό...

Ειδικός φόρος: Το «πάγωμα» του ειδικού φόρου τηλεόρασης, ως την 1η Ιανουαρίου 2015, στο νομοσχέδιο για τα ακίνητα, ψηφίστηκε τελικά με μοναδική αντίδραση στη Βουλή από το ΣΥΡΙΖΑ.

Volley:  Την  κλήρωση του Final Four του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» θα μεταδώσει απόψε η Nova(19.00 NS1-NS1HD), μέσα από την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λωλή. Στο στούντιο της Nova στην Κάντζα θα είναι ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: