21.12.13

Καμία ανοχή με τους διαχειριστές του δημοσίου χρήματος!

Short stories

 ΣΥΡΙΖΑ : “Δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε «πράξεις και παραλείψεις» που θίγουν το δημόσιο συμφέρον”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο άρθρο 38, παρ 3 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων. Το επίμαχο άρθρο απαλλάσσει  τον ειδικό διαχειριστή της ΕΡΤ ΑΕ “από κάθε αστική ποινική ή άλλη ευθύνη, έναντι τρίτων, για πράξεις ή παραλείψεις του κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του έχουν ανατεθεί».


**Ειδικός φόρος: Στα ψιλά γράμματα πέρασε τελικά η μετάθεση έναρξη ισχύος του νόμου για τον ειδικό φόρο τηλεόρασης, την 1η Ιανουαρίου 2015. Τελικά όταν θέλουν,  κυβέρνηση και Τρόικα, ξέρουν τι να κάνουν….
Τρόφιμα: Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και των Ενώσεων, ΠΟΕΣΥ,  ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ,  ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και των ΕΛΤΑ υπεγράφη χθες για την παροχή από την πλευρά της Εκκλησίας, 300 δεμάτων με τρόφιμα, μηνιαίως, σε άπορους και άνεργους από τον χώρο των ΜΜΕ. Τα ΕΛΤΑ, θα αναλαμβάνουν την δωρεάν αποστολή των δεμάτων.
ΟΤΕ TV: Η Inter και η Milan αναμετρώνται αύριο  για την 17η αγωνιστική της  Serie Α, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά, α στο OTE SPORT 1HD, (21.45)  Τη Δευτέρα η Arsenal αντιμετωπίζει την Chelsea για την 17η αγωνιστική της Barclays Premier League (OTE SPORT 1HD).

Δεν υπάρχουν σχόλια: