17.12.13

Γιατί δεν ρωτάει η ΝΕΡΙΤ τον κ. Μάναλη πως γίνονταν οι αναθέσεις;

Short stories

Nova: Τον Ιανουάριο, τα κανάλια Novacinema μπαίνουν στους ρυθμούς των πρώτων κινηματογραφικών βραβείων του 2014. Στις φετινές υποψηφιότητες για τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας και SAG Awards, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές που θα προβληθούν σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στα Novacinema. Όπως κάθε χρονιά, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova θα προβάλουν ζωντανά και αποκλειστικά τις λαμπερές τελετές απονομής για Χρυσές Σφαίρες και SAG Awards, στις 12 και 18 Ιανουαρίου, αντίστοιχα.



ΝΕΡΙΤ: Σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση μέσα από την ιστοσελίδα του opengov.gr τίθεται ο Κανονισμός Δημοπράτησης, Ανάθεσης και Εκτέλεσης Προμηθειών και υπηρεσιών της ΝΕΡΙΤ, στην ιστοσελίδα http://www.opengov.gr/nerit/?p=4147 .


ΕΣΡ: Σε ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού Nickelodeon προχωράει σήμερα το ΕΣΡ. Το συμβούλιο θα συζητήσει  τγην αίτηση θεραπείας κατά της 383/2013 απόφασης του ΕΣΡ και την αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου.


Champions League: Πλησιάζει η ημερομηνία της 15ης Ιανουρίου 2014 καταβολής της δεύτερης δόσης (σεζόν 2013-14) των 5,4 εκατ. ευρώ προς την TEAM για το  Champions League. Η κυβέρνηση εφαρμόζει στη ΔΤ τη σύμβαση που είχε χαρακτηρίσει “σκανδαλώδη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: