13.12.13

Δεσμεύσεις, συνελεύσεις και ανάγκη για μετρητά...

Short stories13.12.2013

Την ανάγκη να στηριχτεί ο τοπικός και περιφερειακός Τύπος, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων. Ο Δ. Κουτσούμπας  μετέφερε τη στήριξη του ΚΚΕ στο αίτημα για την αποπληρωμή των χρεών του Δημοσίου προς περιφερειακές εφημερίδες και δεσμεύτηκε ότι το ΚΚΕ θα συμβάλλει, με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις, στα πλαίσια της συζήτησης που έχει εγκαινιάσει ο Σύνδεσμος για τη στήριξη του περιφερειακού Τύπου.


 Καθημερινή: Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η Καθημερινή ΑΕ με θέμα την αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου της. Η μείωση θα είναι κατά 9.800.000 για την κάλυψη σωρευτικών  ζημιών και η αύξηση έως και  9.000.000 ευρώ με την καταβολή μετρητών.

Forthnet : Στις 3 Ιανουαρίου 2014, ορίστηκε μετά από απόφαση του ΔΣ η λήξη της άσκησης του δικαιώματος συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, σε 29,1 εκατ. ευρώ

 ΠΑΟ: Η “Δ.Τ.  θα μεταδώσει απόψε (16.00) το κρίσιμο – από βαθμολογικής πλευράς – εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.σε περιγραφή  του Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 20.00, ο Βαγγέλης Ιωάννου θα παρουσιάσει την post game εκπομπή.





Δεν υπάρχουν σχόλια: