10.12.13

Έρχονται οι ρυθμίσεις...

Short stories10.12.2013

Ρυθμίσεις: Στο τέλος του χρόνου λήγουν δύο προθεσμίες. Η πρώτη για την επιστροφή του ειδικού φόρου τηλεόρασης, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου 2013 αναμένεται να επιβαρύνει με 20% κάθε διαφήμιση. Ως τώρα η εφαρμογή της διάταξης έχει “παγώσει” με νομοθετικές ρυθμίσεις. Η δεύτερη είναι για το καθεστώς παράτασης λειτουργίας των ραδιοφωνικών σταθμών, μέχρι να εκδοθούν οι σχετικές προκηρύξεις. Η αίσθηση είναι πως και για τα δύο ζητήματα θα ρυθμιστούν προς όφελος των ραδιοτηλεοπτικών δικτύων…


«Ελευθεροτυπία»: Σε αναζήτηση νέου διευθυντή  για την «Ελευθεροτυπία» βρίσκεται ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος, μετά την παραίτηση του Γιώργου Παπάδοπουλου- Τετράδη.

ΕΣΡ: Σε ακρόαση καλείται σήμερα στο ΕΣΡ η Multichoice (Nova) για τις συμβάσεις αναμετάδοσης των προγραμμάτων Hustler HD (με τις Αττικές Εκδόσεις), History (με την AETNUK), Fox Life και  FX( Fox International Channels) .

Real FM: Σειρά της «Ελληνοφρένειας» να κληθεί εκ νέου από το ΕΣΡ σήμερα. Μια βδομάδα μετά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο σταθμός καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη σατιρική εκπομπή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: