3.12.13

Χωρίς επιχειρήματα το δημόσιο

Short stories03.12.2013

Εν αναμονή της πρώτης απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, για την ξαφνική απόλυσή τους, μετά το λουκέτο. Στη χθεσινή δίκη δεν εκπροσωπήθηκε η ΕΡΤ και η ΝΕΡΙΤ, ως εταιρείες, παρά μόνο το ελληνικό δημόσιο, η συνήγορος του οποίου ζήτησε την αναβολή της απόφασης όσο εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ. Υπέρ των εργαζομένων της ΕΡΤ εκτός από τα σωματεία, κατέθεσαν, επίσης και εκπρόσωποι των φορέων και αρχών της πόλης όπως ο Δήμαρχος Ηρακλείου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.



ΟΤΕ TV:  Νέα κανάλια στον ΟΤΕ TV . Την ένταξη των καναλιών Penthouse HD, BBC World, i-concerts  και  LUXE TV  στο μπουκέτο του ΟΤΕ, ενέκρινε το ΕΣΡ.

4Ε: Το εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε έφτασε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ο τηλεοπτικός σταθμός εκπέμπει και στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με ελεύθερο ψηφιακό σήμα από το Attica TV, ιδιοκτησίας δήμου Θριασίου.



**HOL TV: Με τα κανάλια FOX, National Geographic Channel και Nat Geo Wild - πλήρως υποτιτλισμένα στα ελληνικά  ενισχύεται το hol my tv το οποίο που προσφέρεται με 8 ευρώ το μήνα,  δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: