19.11.13

Όλη η SuperLeague στη Nova ως τη σεζόν 2016-17



Το σύνολο των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος  στη nova για 4 χρόνια. Η SuperLeague ανακοίνωσε χθες πως και ο Παναθηναϊκός εντάσσεται εκ νέου στο σύστημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων  για τις σεζόν 2015-16 και 2016-17, απλοποιώντας τα πράγματα. Η Nova θα έχει το σύνολο των αγώνων των  ομάδων της SuperLeague για συνολικά 4 περιόδους.


Η εκ νέου ένταξη του Παναθηναϊκού στο σχήμα της κεντρικής διαχείρισης της SuperLeague, απομακρύνει  για τους συνδρομητές την επανάληψη του φαινομένου της Alpha Digital που συνέβη το 2000, όταν έπρεπε να έχουν δύο αποκωδικοποιητές για να δουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεύτερον,  ισχυροποιεί και τη θέση του Σκάι στο μπουκέτο της Nova, το οποίο έχει περισσότερους από 420.000 συνδρομητές.


Από την άλλη πλευρά, η συμφωνία αυτή μεταξύ Superleague-Παναθηναϊκού, αλλάζει το παιχνίδι, μεταξύ Nova και OTE TV. Η SuperLeague είναι το ισχυρό χαρτί της η nova, μαζί με το Champions League και το  Europa League. Ο ΟΤΕ TV από την άλλη πλευρά, έχει  τα δικαιώματα των δημοφιλέστερων  πρωταθλημάτων  του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως  το αγγλικό, το γερμανικό, το ισπανικό και το ιταλικό, μαζί με το Κύπελλο ποδοσφαίρου. Όπως είναι λογικό, η επόμενη μάχη θα γίνει για το Champions League και το Europa League, καθώς η σύμβαση με τη  Nova λήγει στις 2014-15.  Τα στελέχη του ΟΤΕ TV δεν έχουν κρύψει άλλωστε τις προθέσεις τους στη διεκδίκηση των δύο αυτών σημαντικών διοργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: