20.11.13

Ταινίες της Disney από τον ΑΝΤ1

Short stories20.11.2013

ΑΝΤ1:Επένδυση στο παιδικό πρόγραμμα από τον ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο τηλεοπτικός σταθμός θα προσφέρει ταινίες για μικρούς… αλλά και για μεγάλους από τον μαγικό κόσμο της Disney , κάθε Σάββατο μεσημέρι από τις 23 Νοεμβρίου (13:40). Τα προγράμματα της Disney, μετά το τέλος της… ΕΡΤ προσφέρονται ως τώρα μόνο στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσα από τις πλατφόρμες της Nova  και του ΟΤΕ TV, με εξειδικευμένα τηλεοπτικά κανάλια για τις παιδικές και τις εφηβικές ηλικίες.



Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Σήμερα είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, γενική συνέλευση των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ, για να αποφασίσουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματά τους, με σκοπό να συνεχίσουν των εκπομπών που παράγουν

ΕΡΤ3: Επόμενος στόχος για την κυβέρνηση είναι η …κατάληψη των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη, από συνεχίζουν  να μεταδίδονται τα προγράμματα της ΕΡΤ.


Χίτσκοκ: Το Novacinema 2 μπαίνει στο μυαλό του Άλφρεντ Χίτσκοκ, μέσα από το μεγάλο κινηματογραφικό αφιέρωμα του το οποίο  συνεχίζεται κάθε Σάββατο (22:00) μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου. Οι συνδρομητές των Novacinema θα αφεθούν στο σκηνοθετικό δαιμόνιο, μέσα από τις ταινίες του «Σχισμένο παραπέτασμα» (23/11), «Το κυνήγι του κλέφτη» (30/11) και «Ψυχώ» (7/12).


Δεν υπάρχουν σχόλια: