5.11.13

Υπερπαραγωγή από τη nova,απόψε,για το Ολυμπιακός-Μπενφίκα

Ο μεγάλος αγώνας του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο Champions League, είναι στα κανάλια novasports.  Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova,  απόψε (21:45, NS2 & NS2HD) τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τους «αετούς» της Λισσαβόνας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Οι άνθρωποι της  Nova έχουν στήσει μια  υπερπαραγωγή,  για την αποψινή αναμέτρηση. Θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το  pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Από τις 20:00 τα NS 2 & NS2HD, θα μεταφέρουν το κλίμα του αγώνα και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, με το Pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου. Καλεσμένοι είναι  μεγάλος άσος του παρελθόντος και νυν στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς και ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Μαυρογενίδης

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» (NS1 & NS1 1 HD) θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ  και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: