6.11.13

Η "Αγία Σοφιά" της ΑΕΚ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Short stories 06.11.2013

Σπουδαίες  αναμετρήσεις κι απόψε στο Champions League (Novasports). Η Ζενίτ υποδέχεται την Πόρτο, ενώ η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Σάλκε. Η Ντόρτμουντ θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην Άρσεναλ, ενώ δύσκολη αποστολή στο Άμστερνταμ έχει η Σέλτικ κόντρα στον Άγιαξ. Στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι θα κοντραριστεί με την Μαρσέιγ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Αούστρια Βιέννης και η Βασιλεία την Στεάουα.




AEK: Σε ζωντανή μετάδοση από  Novasports 1 & Novasports 1 HD (12.30) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία σήμερα, να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΕΚ αναφορικά με την παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς», του νέου γηπέδου της «Ένωσης», καθώς  και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού. Τα αθλητικά κανάλια της nova θα συνδεθούν ζωντανά με την Κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Καψής: «Ουσιαστικά, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρει η κυβέρνηση» για την αστυνομική παρέμβαση στο Ραδιομέγαρο, είπε μεταξύ άλλων χθες, ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, μιλώντας στον Alpha 989.

ΕΣΡ: Σε ακρόαση κλήθηκαν χθες η “Δ.Τ. και ο Σκάι από το ΕΣΡ  για παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας και δημοσίευση εγγράφων ανάκρισης σχετικά με τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.



Mega: Ο Γιάννης Μπέζος και η Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφουν στο Mega με τη νέα ελληνική σειρά «Το Σπίτι της Έμμας», από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου (22.30). Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Μορφονιός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: