26.11.13

H WIND αγοράζει Forthnet

Short stories26.11.2013

WIND:  Επιπλέον ποσοστό 3,06% της Forthnet εξασφάλισε η WIND, σύμφωνα με πληροφορίες. Συνολικά η εταιρεία τηλεπικοινωνιών έχει εν δύναμη ποσοστό άνω του 30% της Forthnet μπαίνοντας έτσι και στο χώρο της τηλεόρασης. Το πακέτο των 396.586 τεμαχίων μεταβιβάστηκε στην τιμή των 1,60 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η συνολική αξία της συναλλαγής διαμορφώθηκε στα  634.538 ευρώ. Πρόσφατα, η Wind Ελλάς είχε προχωρήσει σε συμφωνία  για την εξαγορά του 27,04% της Forthnet,  η οποία έχει ορίζοντα υλοποίησης τον Ιούλιο του 2014.


ΑΡΤ FM: Το ενδεχόμενο ανάκλησης του καθεστώτος λειτουργίας του σταθμού ΑΡΤ FM, του ΛΑΟΣ, εξετάζει το ΕΣΡ, καθώς διαπίστωσε πως  το κόμμα δεν εκπροσωπείται στη Βουλή, συζητώντας χθες το θέμα σε διάσκεψη.

Finos Film: Τη διακοπή της συνεργασίας της με το YouTube  για τη διανομή των ελληνικών ταινιών της. Ανακοίνωσε η εταιρεία καθώς  αντιμετώπιζε  υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών και Πνευματικών Δικαιωμάτων.


Τσατσαρής: Στο «Pick N Roll» απόψε  (21.00, ΟΤΕ TV με τον Βασίλη Σκουντή, καλεσμένος είναι , ο Κώστας Τσαρτσαρής.  Επίσης, ο πλέι-μέικερ της Φενέρμπαχτσέ, Μπο Μακ Κάλεμπ, μιλάει στον Ρήγα Δάρδαλη για τη συνεργασία του με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: