27.11.13

Εγκρίσεις και "διασώσεις" από το ΕΣΡ

Short stories27.11.2013


Σκάι: Ενέκρινε, εν μέρει, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Σκάι (2011) κατά 6 εκατ. ευρώ, το ΕΣΡ. Συγκεκριμένα το ΕΣΡ αποδέχθηκε πως δεν υπάρχει νομικό ζήτημα με το ποσό των 5,6 εκατ. ευρώ που διέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν υφίσταται όμως το ίδιο ζήτημα με το Γιώργο  Κυριακίδη, ο οποίος σύμφωνα με το ΕΣΡ, δεν εμφανίστηκε για να δικαιολογήσει το τμήμα των χρημάτων που του αντιστοιχούσε.


**ΑΡΤ TV: "Διασώθηκε" τελικά ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΡΤ TV. Το ΕΣΡ έθεσε την υπόθεση της νομιμότητας εκπομπής του στο αρχείο, γνωμοδοτώντας πως η παρουσία του στη Ευρωβουλή του δίνει το δικαίωμα εκπομπής στα FM.

ΖΟΟΜ TV:  Πρόστιμο 15.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στο ZOOM TV  για τη μετάδοση ενημερωτικών εκπομπών, χωρίς να διαθέτει αυτή τη δυνατότητα, όπως και τη δικτύωση με ιστοσελίδα.

**«Επενδυτής»: Τη στάση της εργοδοσίας που έχει φέρει τους εργαζόμενους έξω από τα όρια αντοχής τους καταγγέλλει η γενική συνέλευση των δημοσιογράφων και τεχνικών στην εφημερίδα «Επενδυτής», ιδιοκτησίας της εταιρείας DBAS. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: