16.11.13

ΕΔΩ ΕΡΤ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Short stories16.11.2013 
Μέσα από το Πολυτεχνείο εκπέμπει ο σταθμός των εργαζομένων της ΕΡΤ! Σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τη λειτουργία του παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού των φοιτητών, φαίνεται πως υπάρχει και πάλι η ανάγκη για την ύπαρξη του. Η πρώτη εκπομπή έγινε χθες το απόγευμα στις 8.00 με την υποστήριξη των φοιτητικών συλλόγων και των διοικητικών υπαλλήλων και θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο. Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται μέσω Internet από το www.ertopen.com και το  www.thepressproject.gr







OTE TV: Οι κορυφαίοι αγώνες από Formula 1, οι αμφίρροπες μονομαχίες της Football League,  τα  ντέρμπι του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, σπουδαίες αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα μπάσκετ Liga Endesa ACB, Lega Basket serie A και την Αδριατική Λίγκα, μεταδίδονται  αυτή την εβδομάδα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV. Στο μπάσκετ, το πρόγραμμα των μεταδόσεων TV περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις της Liga Endesa ACB, Bilbao Basket-Barcelona και Murcia-Gipuzcoa Basket, Roma-Granarolo Bologna για την serie A basket.

«Αυγή»-«Νέα»: Ως «εφημερίδα της κυβέρνησης» που παράγει «λάσπη» περιέγραφε η «Αυγή», τα «Νέα» απαντώντας στα δημοσιεύματα περί επιχείρησης λογοκρισίας, από το ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή ο τρόπος που παρουσίασαν τα «Νέα» την επίθεση τα γεγονότα έξω από το Ραδιομέγαρο.

ΕΡΤ: Εξεταστική επιτροπή για την ΕΡΤ, στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτήσει κυβερνητική πλειοψηφία, προανήγγειλε η βουλευτής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο Real.

Alpha: Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου( 23:45) η εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: