12.11.13

Το ΕΣΡ καλεί τα κανάλια για τη ...ΧΑ

Short stories12.11.2013

Παρέμβαση του ΕΣΡ στην υπόθεση κάλυψη των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Σε ακρόαση καλούνται σήμερα στο ΕΣΡ, ο ΑΝΤ1, το Star και ο Σκάι,  για ενδεχόμενη παραβίαση  του τεκμήριου αθωότητας (αρχή δίκαιης δίκης), και τη  μυστικότητα ποινικής προδικασίας, λαμβανομένης της αρχής  της ελευθερίας του Τύπου, όπως προβλέπεται από το Χάρτη Θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ και το άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.



ΕΡΤ: Διάβημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή  Κωνσταντοπούλου για τα επεισόδια έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το βράδυ του Σαββάτου συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου και τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή. Λατά τη συνάντησή της με την εισαγγελέα  η  Ζ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» τα οποία διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν.

OTE: Σε διευκρινίσεις καλείται ο ΟΤΕ στο ΕΣΡ, σήμερα, για 3 την έγκριση προγράμματος , μέσω του ΟΤΕ TV. Πρόκειται για το BBC World Service , το Luxe TV και το   I-conserts  το οποίο μεταδίδει συναυλίες από ολόκληρο τον κόσμο

Κένεντυ: Tην ταινία «Killing Kennedy», παρουσιάζει το National Geographic Channel αποκλειστικά στη Nova με αφορμή την 50η επέτειο από τη δολοφονία του Προέδρου Kennedy, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου (21:00).

Alpha : Η  Σοφία Παπαϊωάννου και η εκπομπή «360°» παρουσιάζουν απόψε στον Alpha (23.45), καταγράφει παραδείγματα Ελλήνων που ξεπέρασαν τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς με όπλα την καινοτομία, την τοπική ανάπτυξη και την αλληλεγγύη, στην Ορεινή Μαγνησία, στην Εύβοια και τη Δυτική Πελοπόννησο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: