31.10.13

Διαβούλευση για τη ΝΕΡΙΤ, παράδοση στη διαπλοκή για την ψηφιακή TV

Short Stories 31.10.2013

Ερώτηση προς το Ευρωκοινοβούλιο για τη μετάδοση για την παραχώρηση  δικαιώματος  τηλεοπτικής εκπομπής χωρίς προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής. Σήμερα στη Βουλή θα συζητηθεί η σχετική τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπ.Υγείας, και αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου,  οποίος έχει εναντιωθεί στη διάταξη ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε διαγωνιστική διαδικασία.


 Σε ανοιχτή διαβούλευση για την εξειδίκευση των σκοπών και των προτεραιοτήτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προχώρησε η κυβέρνηση, μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr  Στόχος είναι σύμφωνα με την κυβέρνηση “η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση να αποτελέσει από το γενέθλιο βήμα της έναν φορέα ανοικτό προς την κοινωνία, απαλλαγμένο από τις παθογένειες και τον απομονωτισμό του παρελθόντος, ο οποίος θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών, εκπληρώνοντας τον θεσμικό ρόλο και την αποστολή του”

ΠΟΕΣΥ : Tη «βιομηχανία αγωγών» που έχει δημιουργήσει ο τυποκτόνος νόμος 1178 του 1981 και έχει λάβει εξοντωτικές για τους δημοσιογράφους διαστάσεις, με κινδύνους για την ελευθεροτυπία, καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ  με αφορμή την αγωγή Βαρδινογιάννη σε βάρος της εφημερίδας «Χωνί»,



Ολυμπιακός: Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός «παίζει» απόψε  (21:15) στα κανάλια Novasports έχοντας ως αντίπαλο στην γερμανική Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

ΠΑΟ: Το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για τη Euroleague είναι στη “Δ. Τ.” Αύριοστις 21.30 από την καυτή Hala Pionir  του Βελιγραδίου η  “Δ.Τ.”θα μεταδώσει  τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας- Παναθηναϊκός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: