24.10.13

Short stories24.10.2013



Η Κύπρος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και τα κανάλια Novasports την 2η αγωνιστική της Euroleague! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova σήμερα και αύριο θα παρακολουθήσουν τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμποράλ Κούτσα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στην Λευκωσία την ισπανική ομάδα και θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη νίκη τους στην φάση των ομίλων της Euroleague.


Infowar: Το πρώτο διαφημιστικό του νέου ντοκιμαντέρ με θέμα το φασισμό και την οικονομία, παρουσίασε η ομάδα του Infowar, χθες στο κέντρο της Αθήνας Το ντοκιμαντέρ θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για ελεύθερη χρήση και αναμετάδοση.


ANT1: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου (23.15) κάνουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 συνεχίζοντας τη συνεργασία τους την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014. Στην παρουσίαση είναι ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς  και μαζί τους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης

GP:Απευθείας θα μεταδώσει η “Δ.Τ. το Ινδικό GP στις 11:30 το πρωί της Κυριακής  Μια ώρα νωρίτερα  οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και ένα αφιέρωμα στο φαινόμενο Φέτελ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: