15.10.13

Παραίτηση στο Βήμα FM, λεφτά στο Mega

Short stories15.10.2013

Εθνική: Η Εθνική Ελλάδος στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία παίζει μπάλα  απόψε (20.00) στο MEGA και στον OTE TV Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος περιγράφει τον αγώνα , Ελλάδα-Λιχτενστάιν και στην εκπομπή «Πάμε Μουντιάλ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, καλεσμένος στο στούντιο είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πέτρος Μίχος. Ο αγώνας μεταδίδεται παράλληλα και συνδρομητικά από το κανάλι OTE sport1HD.



ΔΟΛ: Την παραίτησή του από τη διεύθυνση του Βήμα FM υπέβαλε ο Βασίλης Χιώτης, αρνούμενος να συναινέσει στο σχέδιο για νέες απολύσεις στο ΔΟΛ. Η εταιρεία σχεδιάζει νέο πακέτο περικοπών.

Τηλέτυπος : Σε 15,1 εκατ.  ευρώ ανέρχονται τα έσοδα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος (Mega) σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο χρηματιστήριο. Οι δαπάνες έκδοσης ανέρχονται σε 366 χιλ. ευρώ.

Βόλεϊ: Ο αρχηγός της ομάδας Βόλεϊ Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης μιλάει στην εκπομπή «Στο Φιλέ», και στον Παντελή Λωλή, απόψε (10.00) στα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD.


Δεν υπάρχουν σχόλια: