4.10.13

ΕΦΕ:"Τραμπούκικες επιθέσεις από τους νεοναζιστές"

Short stories04.09.2013

ΕΦΕ: Να μην καλύπτουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής προτείνει στα μέλη της  το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, σε ανακοίνωσή της, μετά την επίθεση που δέχθηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη και τις φραστικές προκλήσεις του Γιάννη Λαγού κατά την έξοδό τους Η  ΕΦΕ  “καταδικάζει τις νέες τραμπούκικες και απρόκλητες επιθέσεις  νεοναζιστών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου (φωτορεπόρτερ, καμεραμάν, δημοσιογράφων)  κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια της Ευελπίδων”.


Broadcaster: Προβληματισμό προκαλεί κι άλλη μια διάταξη του σχεδίου νόμου του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης. Είναι αυτή που επικαλείται την Ελληνική  Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον  ορισμό του επίσημου ραδιοτηλεοπτικού παραγωγού .Το ρόλο αυτό συνήθως έχει η Δήμοσια Τηλεόραση και την αποστολή αυτή εκπλήρωνε η ΕΡΤ.



ΠΟΕΣΥ: Το ποσό  των 793.721,48 ευρώ αντιστοιχεί  στον Τύπο από τη διανομή εύλογης αμοιβής  την οποία διενεργεί οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου  Από το ποσόν αυτό στους εκδότες αναλογούν  472.453,26 ευρώ και στους δημοσιογράφους 321.268,22 ευρώ. 

Nova: Έφτασε η ώρα για το απόλυτο ντέρμπι της Αργεντινής .Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 00:15 τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα μεταδώσουν ζωντανά το «Superclasico», Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Inicial.


Δεν υπάρχουν σχόλια: