11.10.13

Ανεξάρτητη ΝΕΡΙΤ, διορισμένη από το υπουργικό συμβούλιο!

Short stories11.10.2013
ΝΕΡΙΤ: Σημαντικά  μειωμένο, θα είναι το ανταποδοτικό τέλος της υπέρ της ΝΕΡΙΤ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός, Π. Καψής, μιλώντας στο  6οΣυνέδριο Νομικών και Δημοσίων Υποθέσεων που διοργανώνει η EBU  στην Αθήνα.  Είπε πως αποτελεί ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ ΑΕ που επιλέχθηκε την προηγούμενη βδομάδα από το (διορισμένο από την κυβέρνηση) Εποπτικό Συμβούλιο “να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το σχεδιασμό και την οργάνωση του νέου φορέα, χωρίς καμία κυβερνητική παρέμβαση”.


Basket League:  Η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδίδει τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Basket League ΟΠΑΠ 2013-14. Η αρχή θα γίνει με το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου (19.15) στο ΣΕΦ,

Ολυμπιακός: Τρεις εκπομπές θα προβάλλει η  “Δ. Τ.” από τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στην Λισσαβόνα με τη Μπενφίκα την επόμενη Τετάρτη. Τη μέρα της αναμέτρησης το αθλητικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20.00  και θα ακολουθήσει στις 21.45 η απευθείας μετάδοση του αγώνα .

Λαζόπουλος: Το 1ο επεισόδιο της νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου, «Διά Ταύτα», που θα προβληθεί το Νοέμβριο αποκλειστικά στο OTE Cinema 2, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν  οι συνδρομητές του,  σε ειδική προβολή, μαζί με συντελεστές της σειράς, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στα Village Cinemas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: