9.10.13

Απαγόρευση κυκλοφορίας εν έτει 2013...

Short stories 09.10.2013

“Θέμα”-“HOT DOC»: Σύγκρουση γύρω από τη μετοχική σύνθεση του “Πρώτου Θέματος”.  Η εφημερίδα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας (!) του περιοδικού “HOT DOC», το οποίο έχει προετοιμάσει ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Αναστάσιου Πάλλη, ο οποίος κατείχε το 40% της εταιρείας και την πώληση του μεριδίου του σε άλλο εκδότη. Επίσης το «Πρώτο θέμα» ζητάει να «κατέβουν» όλα τα σχετικά θέματα από τον ιστότοπο του Κώστα Βαξεβάνη.


ΕΡΤ: Μετά από 4 μήνες αδιάλειπτης λειτουργίας, εν μέσω του λουκέτου,η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ραδιομέγαρο.

Basket: Έφτασε η…«Ώρα για μπάσκετ». Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νέα εκπομπή  «Ώρα για μπάσκετ» (NS1 & NS1HD) με το Γρηγόρη Παπαβασιλείου.


«Δ.Τ.»: Η Formula 1 στη «Δ.Τ. αυτή την Κυριακή Το Grand Prix της Ιαπωνίας  θα μεταδοθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 15:00 μετά το μεσημέρι. Μια ώρα νωρίτερα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και ενδιαφέροντα θέματα από τη F1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: