5.9.13

Πολλά τα "διαζύγια" στο Σκάι

Short stories05.09.2013

Σκάι-Τράγκας: «Διαζύγιο» στη συνεργασία του Γιώργου Τράγκα με το Σκάι. Η εκπομπή του δημοσιογράφου «Ελεύθερος σκοπευτής», στον τηλεοπτικό σταθμό δεν θα συνεχιστεί στη φετινή σεζόν, αν και υπήρχε συμβόλαιο για 34 επεισόδια. Ο Γ. Τράγκας άφησε να εννοηθεί πως υπήρξε παρέμβαση της Γερμανικής Πρεσβείας. “Η αποχώρηση του κ. Τράγκα προκλήθηκε από την απόφασή του να εργαστεί σε ανταγωνιστικό και σε υπό δημιουργία κανάλι” απάντησε ο Σκάι “Οποιαδήποτε άλλη σχετική φημολογία είναι απλά μη σοβαρή”, συμπλήρωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.


E Channel: Ο Σεραφείμ Φυντανίδης εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη θέση του προέδρου στη «Ραδιοτηλεοπτική» η οποία ελέγχει πλέον τον 902 TV  και τον 902 FM.

Mega: Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ 2014 και τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, στο δρόμο για τα γήπεδα της Βραζιλίας. To Mega, σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, θα μεταδώσει ,αύριο απευθείας τον αγώνα Λιχτεστάιν- Ελλάδα και την Τρίτη  το Ελλάδα- Λετονία.
  

ΑΕΚ: O φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕΚ – Ομόνοια το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου (20.00)στα κανάλια Novasports, Στην περιγραφή του αγώνα από το ΟΑΚΑ θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: