4.9.13

Συμφωνία 4ετίας Nova- Euroleague



Μετά τη SuperLeague ήρθε η συμφωνία με τη Euroleague. Η Nova  και η Euroleague  Basketball ανανέωσαν την συμφωνία τους για ακόμη 4 χρόνια και οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις κορυφαίες ομάδες και τους κορυφαίους αγώνες μπάσκετ της Ευρώπης μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, μέσα από τα κανάλια Novasports.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την απευθείας μετάδοση των 11 από τους 12 αγώνες, κάθε αγωνιστικής στην φάση των ομίλων, τους 7 από τους 8 αγώνες στη φάση του TOP 16 καθώς και αγώνες από τα Play offs (συμπεριλαμβανομένων αγώνων των ελληνικών ομάδων) έως και το Final Four, προσφέροντας συνολικά στους συνδρομητές των καναλιών Novasports, περισσότερους από 200 αγώνες σε απευθείας μετάδοση. Η αξία της συμφωνίας είναι σημαντική καθώς  ο Παναθηναϊκός και ο  Ολυμπιακός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατακτώντας  το βαρύτιμο τρόπαιο.
Τα κανάλια Novasports  υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Συρίγου με  τους δημοσιογράφους  Δημήτρη Καρύδα, Νίκο Παπαδογιάννη, Γιώργο Συρίγο, Νικήτα Αυγουλή, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Τάσο Μπαϊρακτάρη θα συνεχίσουν να προβάλλουν την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euroleague, κ. Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε  πως “η Euroleague Basketball επιδιώκει να έχει τους κορυφαίους τηλεοπτικούς συνεργάτες σε κάθε χώρα προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή τηλεοπτική παραγωγή και κάλυψη υψηλών προδιαγραφών”. «Η επέκταση της συμφωνίας μας με τη Euroleague μόλις λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, έρχεται να σφραγίσει την άψογη συνεργασία των δύο μερών” σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Nova, Κατερίνα Κασκανιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: