20.9.13

"Ακέφαλη" η ΝΕΡΙΤ

Short stories

ΝΕΡΙΤ:  Παραμένει "ακέφαλη" η ΝΕΡΙΤ. Το Εποπτικό Συμβούλιο που διορίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο, δεν κατέληξαν σε πρόσωπα, μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα και ζητήθηκε παράταση 15 ημερών. Μεταξύ των μελών του ΕΣ δεν υπήρξε ομοφωνία στην επιλογή του επόμενου προέδρου- διευθύνοντος, καθώς απορρίφθηκαν  τα προτεινόμενα πρόσωπα για τη θέση και θα ακολουθήσει νέα διαβούλευση. Ο χρόνος προετοιμασίας, μέχρι την ανάληψη της Ευρωπαϊκής Προεδρίας και την κάλυψή της από τη δημόσια τηλεόραση, αρχίζει να μειώνεται.


ΕΣΗΕΑ: Νέο προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση. ΣΤο νέο Δ.Σ, πρόεδρος είναι  Μαρία Αντωνιάδου, γενική γραμματέας η  Μαριλένα Κατσίμη, α’ αντιπρόεδρος  ο Γιώργος Γιουκάκης, β’ αντιπρόεδρος Μάκης Διόγος και ταμίας ο  Δημήτρης Κοτταρίδης


Nova: Τη Μυρσίνη Λαμπράκη από το Σκάι...άρπαξε η Nova. Από την 1η Οκτωβρίου στο Νovalifε, καθημερινά λίγο πριν από την ταινία των 21:00, η Μυρσίνη Λαμπράκη θα παρουσιάζει την εκπομπή «Cinemam».



Eurobasket: Τον ημιτελικό Ισπανία - Γαλλία θα δείξει απόψε (22.00) ο ΑΝΤ1 ενώ για το δεύτερο ημιτελικό δεν υπάρχει πρόβλεψη. Ο σταθμός θα δείξει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 το Μικρό Τελικό και στις 22:00 το  Μεγάλο Τελικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: