12.9.13

"Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα" για τη συνεργασία με την "ανυπόστατη" "Δ.Τ."

Short stories

Digea: “Δεν εμπλέκεται με κανέναν απολύτως τρόπο στο προχθεσινό συμβάν διακοπής του σήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Digea. H  εταιρεία επισημαίνει “ότι το σήμα της ανυπόστατης “Δημόσιας Τηλεόρασης” , “δεν εκπέμπεται” από την Digea, “αλλά από πομπούς που ανήκουν στη Δημόσια Τηλεόραση”. Ακόμη πως “παρέχει προσωρινά, αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες κωδικοποίησης και πολυπλεξίας στη Δημόσια Τηλεόραση” οι οποίες “δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα”.


 Δημοτικά ΜΜΕ: Συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς, τα κόμματα, τους Δήμους που λειτουργούν ραδιοσταθμούς και την ΚΕΔΕ, αποφάσισαν να επιδιώξουν τα σωματεία για να αποτρέψουν το λουκέτο στα δημοτικά media.

ΑΝΤ1: Στις 30 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι ακροάσεις για το “The Voice το οποία ξεκινάει αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1.  Το “The voice έχει παρουσία σε περισσότερες από 49 χώρες, με πάνω από 20 υποψηφιότητες στην κατηγορίαΚαλύτερου Talent Show”.


ΝΕΡΙΤ: Στη διάθεση του υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, βρίσκεται η παραίτηση του Πρύτανη του ΕΜΠ, Σιμου Σιμόπουλου από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: