11.9.13

Αποκλειστικά στη nova και οι ταινίες της FOX



Στην ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασία της με την 20th Century Fox Television Distribution, προχώρησε η nova. Όλες οι μεγάλες παραγωγές της 20th Century Fox, μεταξύ των οποίων «Lincoln», «Η ζωή του Πι», «Hitchcock», «Η Αρπαγή 2» και «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 3: Σκυλίσια ζωή», θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι, συνδρομητικό ή ελεύθερης μετάδοσης. Οι ταινίες προβάλλονται σε HD, ενώ επιλεγμένες παραγωγές σε τρισδιάστατη προβολή μέσω Nova 3D.



H  νέα συμφωνία με το κορυφαίο studio του Hollywood, εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών της 20th Century Fox μέσω PC, tablets και smartphones, από τη Nova. Ταινίες όπως  “Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», καθώς επίσης τις ταινίες «Το κορίτσι των ονείρων μου», «Το Τρίο Στούτζες: Η ταινία», «Γείτονες σε περιπολία», «Προμηθέας»  έχουν ήδη  μεταδοθεί τα προηγούμενα χρόνια από τη nova με βάση τη συμφωνία με τη  FOX. «Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι για τη συνέχιση  της συνεργασίας μας με τη Nova. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με τις καλύτερες εταιρείες, διασφαλίζοντας στο κοινό την πρόσβαση στον μακρύ κατάλογο με τις μεγάλες και βραβευμένες ταινίες μας», δήλωσε  η  κα. Gina Brogi, Executive Vice President, Worldwide Pay Television & SVOD της 20th Century Fox Television Distribution.



Υπάρχει όμως και ο ελληνικός κινηματογράφος. Μια μεγάλη συμπαραγωγή της Nova “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου (22:00) αποκλειστικά σε Novacinema 1 και Novacinema HD. Η blockbuster ταινία  καταπιάνεται με τη συναρπαστική ιστορία του εθνικού ευεργέτη και ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: