16.8.13

Η αλλαγή του χάρτη δικαιωμάτων

Short stories16.08.2013

Nova: Ο χάρτης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αλλάζει δυναμικά, με τη Nova να καταφέρνει την επέκταση της σύμβασης με τη SuperLeague ως την περίοδο 2016-17. Παράλληλα για πρώτη φορά στην ιστορία,  η συνδρομητική τηλεόραση της Nova συγκεντρώνει τις αγαπημένες ομάδες των φιλάθλων σε 3 αθλήματα. Με κεντρικό σύνθημα «Όλα για την ομάδα σου», η  Nova από τη νέα σεζόν θα μεταδίδει τους αγώνες σε  SuperLeague, της BasketLeague, της VolleyLeague, ταυτόχρονα με τις αναμετρήσεις  των ομάδων σε Champions League, Europa League και  Euroleague.   


ΟΤΕ TV(1): Η πλατφόρμα του ΟΤΕ, εστιάζει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχοντας πρόσφατα αποκτήσει τα δικαιώματα της Premier League, υπόσχεται ποδοσφαιρικά ταξίδια σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία, παράλληλα με τους αγώνες του NBA.

ΟΤΕ TV (2):  Ό ΟΤΕ διαθέτει δικαιώματα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας  συμφωνία για τους αγώνες της football League, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος, με τη συνδρομή υπεράκτιας εταιρείας, η οποία και έκανε την αρχική συμφωνία.


Nova-ΑΕΚ: Η ΑΕΚ όμως παρέμεινε στη Nova. Η πτώση της κιτρινόμαυρης ομάδας στην Γ Εθνική, δεν έφερε αλλαγή στις σχέσεις της με τη nova, παραμένοντας στη συνδρομητική  πλατφόρμα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: