14.8.13

"Κατάπιε" η κυβέρνηση μια ψηφιακή συχνότητα!

Short stories 14.08.2013
Συχνότητες: Μετά την κατάργηση της ΕΡΤ, ακολουθεί και η απώλεια μιας ψηφιακής πλατφόρμας για η Δημόσια Τηλεόραση Με απόφαση του «υφυπουργού του λουκέτου», Σίμου Κεδίκογλου και του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, η ΝΕΡΙΤ θα αποκτήσει δύο ψηφιακούς διαύλους, αντί των τριών που κατείχε η ΕΡΤ ΑΕ για την ανάπτυξη του τηλεοπτικού δικτύου σε όλη τη χώρα. Η ΕΡΤ με την προηγούμενη απόφαση είχε κατάφερε να προσφέρει ελεύθερα προγράμματα σε Υψηλή Ευκρίνεια.


Mega : Συνεχίζονται οι επαφές του Πέτρου Μπούττου για το πρωινό πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.  Η μετεγγραφή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκόρδα στον ΑΝΤ1 αφήνει κενό, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Real FM: Ο Κωνσταντίνος Λαβίθης είναι το νέο πρόσωπο στο Real FM, μετακινούμενος από το ραδιόφωνο του Σκάι. Ο δημοσιογράφος θα καλύπτει την νυχτερινή ζώνη, από τα μεσάνυχτα, ως τις 5.00 το πρωί.

Alter: Την άνοδο του σήματος του στην πλατφόρμα της Digea επιδιώκει το  Alter Το κανάλι μεταδίδει  από την περασμένη βδομάδα κάρτα με το μήνυμα,  “σύντομα κοντά σας” από την αναλογική συχνότητα 62 του Υμηττού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: