4.7.13

Ξανά στο ΣτΕ για την ΕΡΤ

Short stories 04.07.2013

ΣτΕ: Yπόμνημα κατέθεσε στο ΣτΕ, η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητώντας τη συνδρομή του για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου, περί τη επαναλειτουργίας της του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορά σε όλες τις συχνότητες με πλήρες. Ως σήμερα έχουν περάσει 21 μέρες χωρίς το ελληνικό δημόσιο να συμμορφωθεί με την απόφαση και η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει πως οφείλει «το Ελληνικό Δημόσιο να προβεί στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προς άμεση και πλήρη συμμόρφωσή του” στις δύο υφιστάμενες αποφάσεις του ΣτΕ. Η προσφυγή θα εξεταστεί σήμερα από τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ, Σωτήρη Ρίζο.




Καθημερινή: Ποσοστό 5,10% απέκτησε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας  στην «Καθημερινή» λόγω της αγοράς μετοχών της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίες είχαν μετοχές στην  εκδοτική εταιρεία.

“Σχεδία”: Το τέταρτο τεύχος της “Σχεδίας” βρίσκεται στους δρόμους και διατίθεται, προς 3 ευρώ, από τους διαπιστευμένους πωλητές- άστεγους της Αθήνας. Τα μισά από τα έσοδα πάνε απευθείας στους άστεγους.  

National Geographic: Ο ένατος κύκλος της σειράς «Φυλακισμένοι στο Εξωτερικό», θα αρχίσει να προβάλλεται από  αύριο και κάθε Παρασκευή 22:00, στο National Geographic (nova) Η σειρά περιγράφει μεταξύ την πραγματική ιστορία της πιο παράτολμης διάσωσης της CIA  από τον Ιράν, η οποία αποτέλεσε και την έμπνευση για την ταινία “Argo”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: