18.7.13

Όταν συνεργάζονται Βορίδης και Καψής...

Short Stories18.07.2013 

Καψής-Βορίδης: Πίσω παίρνει τις δεσμεύσεις της έναντι των εργαζομένων της ΕΡΤ η κυβέρνηση. Αντί για 2.000 άτομα που επρόκειτο να προσληφθούν κατά το μεταβατικό στάδιο, ο Π, Καψής μιλώντας στο Real, ανακοίνωσε πως τελικά θα πάνε 500 άτομα στην Κατεχάκη, αποδίδοντας τη μείωση στην «κατάληψη» του Ραδιομεγάρου. Επίσης ύστερα από παρότρυνση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μ. Βορίδη, ο υπουργός Οικονομικών πήρε πίσω της διάταξη που προέβλεπε την εξαίρεση των εργαζομένων από το πλαφόν του δημοσίου.


ΔΤ: Τη μετάδοση δελτίου ειδήσεων από τη ΔΤ προανήγγειλε ο Π. Καψής στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ζητώντας τους να αποχωρήσουν  από το Ραδιομέγαρο.

Συναντήσεις: Ένας παλιός γνώριμος έκανε την εμφάνισή του στο γραφείο του Παντελή Καψή χθες το απόγευμα. Ο πρώην επικεφαλής του ΟΤΕ TV και πρώην πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ,  Γιώργος Γαμπρίτσος ήταν μεταξύ των πρόσωπων που βρέθηκαν χθες στον υπουργικό προθάλαμο.


ΟΤΕ TV: Το καλοκαίρι συνεχίζεται στον OTE TV με τους διπλούς τελικούς του Copa Libertadores, σημαντικά διεθνή φιλικά παιχνίδια ελληνικών και ξένων ομάδων, αθλητικό θέαμα από τα σημαντικότερα Grand Prix του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε τέσσερις και δυο τροχούς, το τουρνουά τένις του Αμβούργου και τις σπουδαιότερες μονομαχίες των άσσων του παγκόσμιου βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: