6.6.13

Η ΕΡΤ αγοράζει αθλητικό πρόγραμμα και "ενοχλεί" την ιδιωτική TV

Short stories

Τηλεοπτικά δικαιώματα : Σάρωσε η ΕΡΤ τα δικαιώματα του μπάσκετ. Αντί συνολικού ποσού 4 εκατ. ευρώ  η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα του Eurobasket 2013, που θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία (4-22/9) του  Mundobasket που θα γίνει στην Ισπανία το 2014, αλλά και το Eurobasket 2015 που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία. Προτάσεις στη  FIBA κατέθεσαν από κοινού ο ΑΝΤ1 και ο ΟΤΕ TV με πρόταση 1,1 εκατ. ευρώ για το Μουντομπάσκετ 2013, αλλά και η Nova.


Mega: Προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο υπήρχε χθες στον Τηλέτυπο, ενόψει της γενικής συνέλευσης της επόμενης βδομάδας, και υπό το βάρος της απόφασης για την ενεργοποίηση του Star από τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Alpha: Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Alpha υπέβαλε πριν από δύο μέρες, ο Μανώλης Λέκκας. Αναζητείται νέο πρόσωπο για τη θέση.


«Ελευθεροτυπία»:  Πρόταση για τη σταδιακή αποπληρωμή των οφειλόμενων 2 μισθών κατέθεσε η διοίκηση της «Τρίτης Όψης» προς τους εργαζόμενους μαζί με ημερομηνία αποπληρωμής όσων αποχωρήσουν από την εταιρεία που εκδίδει την «Ελευθεροτυπία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: