4.6.13

Και τώρα το Mega...

Short stories

Mega: Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για το Mega. Οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού, παρά τις φανερές συγκρούσεις τους, δεσμεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο πως θα συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, η οποία ακολουθεί εκείνη του 2012, κατά 10 εκατ. ευρώ.  Ο όμιλος Βαρδινογιάννη, παρά τις κινήσεις ενίσχυσης του Star, δεν αποχωρεί από το Mega, η πλειοψηφία του οποίου ανήκει σε Πήγασο και ΔΟΛ. Η έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από το ΧΑΑ θα γίνει όπως φαίνεται μεσα στο Καλοκαίρι.



**Τσίπρας: Δεν θα στηρίξουμε τη διαπλοκή, δεν θα στηρίξουμε τους τραπεζίτες και τους κερδοσκόπους, ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσιπρα, χθες από τη Δραπετσώνα, για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τις πρωτοβουλίες τους.

**Διωγμός: Την απόπειρα να μην παρουσιαστεί στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου η αποκαλυπτική για τη χρήση βίας στην Ελλάδα, έκθεση φωτογραφίας
 «η είδηση υπό διωγμό», καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.


**ΕΣΗΕΑ: Στάση εργασίας σήμερα στα ΜΜΕ της Αττικής (11.00-16.00) προκειμένου να συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ, με θέματα όπως η έγκριση της οικονομικής χρήσης του 2012 και ο προϋπολογισμός του τρέχοντος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: