22.6.13

Τι νέα από το Mega;

Short stories 22.06.2013

** Σε συζητήσεις για τη συγκρότηση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, βρίσκονται οι παρατάξεις. Οι Ενωμένοι δημοσιογράφοι έβγαλαν 3 έδρες και τη Μαρία Αντωνιάδου πρώτη σε ψήφους (396) και τους Μακη Διόγο(216) και Δημήτρη Κοτταρίδη να ακολουθούν (136). Η Συσπείρωση έχει 3 έδρες με τους, Δημήτρη Τρίμη (373), τη Μαριλένα Κατσίμη (159) και το Γιώργο Γιουκάκη (134). Οι Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία, έχουν 2 έδρες, με το Χρήστο Κυρίτση(275) και την Αγγελική Γύπακη (240). Από μια έδρα έχει η ΚΕΔ του Δ., Τσαλαπάτη(240), η Μαχόμενη Δημοσιογραφία με τη Νανά Νταουντάκη 190 και η Δημοσιογραφική Συνεργασία με τον  Παναγιώτη Ράμμο, 147 ψήφους.


**Mega: Εκτός από την κρίση στο πολιτικό σκηνικό υπάρχει άλλη μία με αντίστοιχο ενδιαφέρον. Η αντίστροφη μέτρηση για την έκτακτη  γενική συνέλευση της Τηλέτυπος, την 1η Ιουλίου, έχει ξεκινήσει, με τον όμιλο Βαρδινογιάννη να είναι διατεθειμένος να αποσυρθεί από το ΔΣ όπου έχει δύο μέλη.

**ΔΟΛ: Νωρίτερα την Τρίτη 25 Ιουνίου ο  ΔΟΛ έχει τη δική του ετήσια γενική συνέλευση, η οποία μπορεί να είναι και η τελευταία του  δημόσια, αφού σταδιακά εξέρχεται από το χρηματιστήριο. 


**Playboy TV: Ξεκλειδώνει η nova το κανάλι Playboy TV, το οποίο παρέχουν οι Αττικές Εκδόσεις, και οι συνδρομητές μπορούν να το παρακολουθούν ελεύθερα, από την 1η Ιουλίου. Η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα κλειδώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: