13.6.13

Καταγγέλει τη Digea το ΚΚΕ

Short stories13.06.2013

ΚΚΕ: Τη Digea καταγγέλλει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας  για την αυθαίρετη απόφαση της να κατεβάσει το σήμα του 902 TV, ενώ αναμετέδιδε το σήμα της ΕΡΤ. Για την πράξη αυτή κατεβάσματος του διακόπτη δεν υπήρχε εισαγγελική παραγγελία, ή απόφαση του ΕΣΡ και η Digea φανέρωσε την ισχύ που έχει από τη μονοπωλιακή της λειτουργία, μετά και την πτώση της ΕΡΤ που λειτουργεί επίσης ως πάροχος δικτύου.


EBU: Έμπρακτη υποστήριξη στην ΕΡΤ από την  EBU. Η Ένωση των Ευρωπαϊκών Δημοσίων Ραδιοτηλεοπτικών  Σταθμών μεταφέρει δορυφορικά το σήμα της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα και ψηφιακά στη ΒΑ Αττική.

Πειθαρχικό: Σήμερα συζητείται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ η  προσφυγή του γενικού γραμματέα της Ένωσης Κώστα Μπετινάκη, σε βάρος του Σ. Κεδίκογλου με το αίτημα της διαγραφής από τα μητρώα της.


**Μπάσκετ: Η διάθεση προγράμματος της ΕΡΤ σε ανταγωνιστή της με διαμεσολαβητή το υπουργείο Οικονομικών είναι γεγονός. Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τον οποίο είχε πληρώσει η ΕΡΤ και είχε συγκεντρώσει διαφημιστικά έσοδα, μεταδόθηκε μετά από το λουκέτο από το Σκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: