8.6.13

Ρομαντισμός μέσα στην καταστροφή

Short stories 08.06.2013

NS4: Λίγο πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία «Πριν τα Μεσάνυχτα», που γυρίστηκε  στην Πελοπόννησο, το, novacinema 4, προβάλλει ένα αφιέρωμα  στον   Ίθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί. Την Δευτέρα 10 Ιουνίου, οι κινηματογραφικοί Τζέσι και Σελίν συναντιούνται ξανά πριν σημάνουν μεσάνυχτα και ζουν τον έρωτα τους από την αρχή, στον πιο ρομαντικό μαραθώνιο του καλοκαιριού, με τις δύο πρώτες ταινίες της αγαπημένης τριλογίας: «Πριν το Ξημέρωμα» (21:00) και «Πριν το Ηλιοβασίλεμα» (22:50).


ΔΟΛ: Ένα ακόμη βήμα προς την έξοδο από το χρηματιστήριο έκανε ο ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης διαθέτει πλέον το 93,171%  του οργανισμού και μετά τη  διαδικασίας του δικαιώματος εξαγοράς, ο εκδότης “θα επιδιώξει την διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο”.

“Πρωταθλητής”: Ανεστάλη η 3ήμερη απεργιακή κινητοποίηση στον “Πρωταθλητή” μετά την μετά την εξόφληση του Μαΐου προς τους εργαζόμενους, από την ΕΣΗΕΑ σε ένδειξη καλής θέλησης για την προσπάθεια τακτοποίησης των οφειλών προς τους εργαζόμενους από τον εκδότη Σωτήρη Πουλόπουλο”.


F1: Ο αγώνας της F1 από τον Καναδά μεταδίδεται αυτή την Κυριακή ζωντανά από την ΕΡΤ (ΕΤ1, ΕΡΤ HD)  στις 9. 00 το βράδυ. Η μετάδοση ξεκινάει από τις 8.00  με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: