7.6.13

Που είναι τα χρόνια του προέδρου Σωκράτη...

 Short stories 07.06.2013
Απεργία: Στην κήρυξη 3ημερης απεργίας στον “Πρωταθλητή” από σήμερα το πρωί ως και τη Δευτέρα, προχώρησε η ΕΣΗΕΑ. Η εφημερίδα, “δεν έχε καταβάλλει δεδουλευμένες αποδοχές έξι μηνών στους εργαζόμενους” και η ένωση συντακτών κατηγορεί τον εκδότη, Σωτήρη Πουλόπουλο, για “παρελκυστική πολιτική, καθώς είχε δεσμευθεί εγγράφως  από τις 15/5/2013 «θα αποκατασταθεί η κανονική ροή της μισθοδοσίας». “Από εδώ και στο εξής για τις όποιες εξελίξεις την αποκλειστική ευθύνη θα φέρει ο εκδότης », καταλήγει η ανακοίνωση.


«Αρβύλα»:Η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Ράδιο Αρβύλα” είχε μέσο μερίδιο θεαματικότητας 32,8% στο κοινό ηλικίας 15-44. Τα υψηλότερα ποσοστά προήλθαν από τις γυναίκες 15-24 φτάνοντας το 35,2%, ενώ το ρεκόρ της σεζόν έγινε στις 10 Δεκεμβρίου 2012 στο κοινό 15-44 με μέσο όρο 44,3%.

Τένις: Από την Δευτέρα 10 Ιουνίου τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD θα καλύψουν το τουρνουά ATP Masters Gerry Weber που θα διεξαχθεί στο Χάλε της Γερμανίας, ενώ το ίδιο διάστημα τα κανάλια Eurosport & Eurosport HD (Nova) θα μεταδώσουν το τουρνουά ATP Queen’s - Aegon από το Λονδίνο.

Βαμβακούλας: Ο “Τιραμόλα” των ελληνικών γηπέδων, ο άνθρωπος που φόρεσε τη φανέλα και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Βαμβακούλας, μιλάει αυτή την Κυριακή (13.00) στο Δεύτερο Πρόγραμμα στην εκπομπή “Επί τόπου στροφή”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: